Produkty pro 3 pytelová kejda (5)

Agar

Agar

Je ideální pro přípravu gelů nebo pěn, které jsou stabilní vůči teplu, kyselosti a enzymům exotického ovoce (ananas, papája, kiwi…). Může být také použit k texturování produktů (sekané, aspiky, teriny, flany, omáčky, polevy, glazury…), které jsou určeny k konzumaci studené nebo ohřáté. Jelikož není degradován enzymy mikroorganismů, AGAR může také texturovat živé potraviny (mléčné výrobky, veganské sýry…).
Vařené krabí klepeta

Vařené krabí klepeta

Vařené krabí klepeta
Agro-potraviny

Agro-potraviny

Ovládání potravinářské shody vašich obalů a řízení vašich elektrostatických rizik. Naše big bagy na míru jsou přizpůsobeny vaší aplikaci a vašim potravinám: prášek, zrno, produkt v suchém stavu, obilnina, mouka, cukr, sušenka, rýže, škrob, čokoláda, káva, čaj, kulinářská pomoc, cukrovinky…
Smažené surimi mušle

Smažené surimi mušle

Smažené surimi mušle
Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí